Quik-van Blijderveen V.O.F.

Quik-van Blijderveen V.O.F. is een Kruidenierszaak gelegen aan Hooiweg 35 in Unknown.

Meer informatie over Quik-van Blijderveen V.O.F. in Unknown

Bij boerderijwinkel Wim Quik in Hedel kunt u terecht voor streekproducten van hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. Ze bieden diverse pakketten aan, waaronder fruitmanden, cadeaupakketten en kerstpakketten. Naast aardappels, groenten en fruit, kunt u ook terecht voor andere streekproducten en leuke cadeaus. Het assortiment is uitgebreid met ambachtelijke soepen. Bij de winkel kunt u contactloos pinnen en dagelijks worden er verse producten aangeboden. Op dit moment hebben ze verse vatzuurkool, zoute snijbonen en boerenkool in hun assortiment, perfect te combineren met gerookt spek en bekroonde rookworsten van slagerij Oomen uit Gameren. Verder hebben ze ook hun eigen geteelde pompoenen en kallebassen in verschillende soorten en maten. De boerderijwinkel is gevestigd op Hooiweg 35 in Hedel en is geopend op dinsdag, woensdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur, op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.30 uur, en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wil je weten wat Quik-van Blijderveen V.O.F. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Quik-van Blijderveen V.O.F. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Quik-van Blijderveen V.O.F.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quik-van Blijderveen V.O.F. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Quik-van Blijderveen V.O.F. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Quik-van Blijderveen V.O.F.

Bezoekers bekeken ook