qumbaqa

qumbaqa is een IT-consultancy gelegen aan Schout van Hanswijkplein 20 in Unknown.

Meer informatie over qumbaqa in Unknown

Ik geloof in het zichtbaar en transparant maken van processen en prestaties, en in het creëren van verantwoordelijkheid. Bedrijven maken vaak geen optimaal gebruik van data bij het verbeteren van processen en prestaties, waardoor ze kansen missen. Daarom daag ik regelmatig de status quo uit en ben ik altijd fact-driven. Ik combineer de behoefte aan structuur en eigenaarschap met continue verbetering en aanpasbaarheid. Ik adviseer op het gebied van informatie strategie en visuele analyse en help organisaties beter geïnformeerde en kwalitatief betere beslissingen te nemen om hun bedrijf te laten groeien. Ik raad aan om processen en tools af te stemmen op strategische doelen, zoals data-driven besluitvorming en snelle productontwikkeling. Daarnaast breng ik meer dan 20 jaar analytische ervaring en expertise in best-of-breed software met me mee.

Wil je weten wat qumbaqa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van qumbaqa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij qumbaqa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je qumbaqa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar qumbaqa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. qumbaqa

Bezoekers bekeken ook