R.k.v.s.c.

R.k.v.s.c. is een Voetbalclub gelegen aan Veilingweg 10 in Unknown.

Meer informatie over R.k.v.s.c. in Unknown

RKVSC heeft de bekerindeling voor het eerste elftal bekendgemaakt. Ze zullen spelen tegen DSS 14, Hedel en DSC. De eerste wedstrijd is een uitwedstrijd tegen DSS 14. Daarna zullen ze twee thuiswedstrijden spelen tegen Hedel en DSC. Daarnaast heeft RKVSC besloten om de samenwerking met NIKKI voort te zetten voor het innen van contributies. Ook is de competitie-indeling voor RKVSC 1 bekendgemaakt, waarin ze onder andere zullen spelen tegen Essche Boys, Maliskamp en ODC. Er is ook een vacature voor een verzorg(st)er en de voorbereiding op het nieuwe seizoen begint op 6 augustus.

Wil je weten wat R.k.v.s.c. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van R.k.v.s.c. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij R.k.v.s.c.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.k.v.s.c. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar R.k.v.s.c. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. R.k.v.s.c.

Bezoekers bekeken ook