Restaurant Amadeus Wellseind

Restaurant Amadeus Wellseind is een Bistro gelegen aan Wellseindsedijk 20 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant Amadeus Wellseind in Unknown

Amadeus is een sfeervol restaurant en boutiquehotel gevestigd in Wellseind, een bijzondere plek in de Bommelerwaard. Het restaurant heeft een verrassende menukaart die meegaat met het seizoen en biedt heerlijk eten. Als hotelgast ontbreekt het je aan niets bij Amadeus, met gezellige en sfeervolle kamers en een uitgebreid self-service ontbijt. Je kunt ook genieten van heerlijke cocktails aan de bar. Gasten hebben positieve ervaringen met Amadeus, waarbij ze het eten, de bediening en de sfeer prijzen. Het restaurant is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 17:00 uur. Het is aan te raden om tijdig te reserveren. Amadeus biedt ook de mogelijkheid om te overnachten in luxe hotelkamers die passen bij de authentieke sfeer van de dijkboerderij. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en een gezellige open haard. Voor meer informatie en reserveringen kun je contact opnemen met Amadeus via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Restaurant Amadeus Wellseind verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Amadeus Wellseind of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Amadeus Wellseind? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Amadeus Wellseind het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Restaurant Amadeus Wellseind reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Amadeus Wellseind

Bezoekers bekeken ook