Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B

Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B is een Visrestaurant gelegen aan Veerstraat 14 in Unknown.

Meer informatie over Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B in Unknown

Het Veerhuis Heerewaarden is een restaurant en terras dat momenteel alleen geopend is voor overnachtende gasten. Het is gelegen in Heerewaarden, het meest landinwaarts gelegen vissersdorp van Nederland. Het restaurant is gespecialiseerd in vis, met de zalm als specialiteit. Het restaurant biedt plaats aan veertig gasten en heeft een prachtig glas-in-loodafbeeldingenversierd terras met uitzicht over de Maas en de Lithse Ham. Naast het koudroken is het Veerhuis Heerewaarden ook gespecialiseerd in warmroken, waaronder het roken op cederhout volgens Indiaanse traditie. Het restaurant heeft een ruime selectie aan droge witte wijnen, zoals Chablis, Poilly Fuissee en Meursault, die goed samengaan met de visgerechten. Het Veerhuis Heerewaarden heeft ook twee kamers beschikbaar, voorzien van airconditioning in de zomer. Het fiets/voetveer vaart in de zomermaanden dagelijks van 10 tot 17.15 uur, en buiten deze maanden in de weekenden of op afspraak. Voor meer informatie over het fietsveer kan gekeken worden op www.voetveren.nl.

Wil je weten wat Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Restaurant 't Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant ’t Oude Veerhuis Zalmspecialiteiten B&B

Bezoekers bekeken ook