Schoonheidssalon Jolanda Koenders

Schoonheidssalon Jolanda Koenders is een Schoonheidssalon gelegen aan Plataanstraat 11 in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Jolanda Koenders in Unknown

Schoonheidssalon Jolanda Koenders is een huidverzorgingssalon die bekend staat om kwaliteit, deskundigheid en ontspanning. Ze bieden verschillende behandelingen aan, waaronder gezichts- en lichaamsbehandelingen, hotstone massages, visagie en huidverbeteringstechnieken zoals microdermabrasie, microneedling en mesotherapie. Microdermabrasie is een behandeling waarbij dode huidlagen mechanisch worden verwijderd, zowel als losse behandeling als in een kuur van 6 behandelingen. Microneedling is een behandeling met een roller met 192 naaldjes die de aanmaak van collageen en elastine stimuleert. Mesotherapie is een pijnloze techniek om stoffen diep in de huid te brengen voor huidverjonging, collageenaanmaak en versteviging. Daarnaast biedt de salon ook lichaamsbehandelingen aan, zoals body scrubs en pakkingen. Ze kunnen ook verschillende ontspannende baden aanbieden, zoals aroma baden met algen of lavendel. Het is mogelijk om verschillende behandelingen te combineren om een arrangement op maat samen te stellen.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Jolanda Koenders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Jolanda Koenders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Jolanda Koenders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Jolanda Koenders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Schoonheidssalon Jolanda Koenders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Jolanda Koenders

Bezoekers bekeken ook