Schoonheidssalon Lisabella

Schoonheidssalon Lisabella is een Schoonheidssalon gelegen aan Schoolstraat 5a in Unknown.

Meer informatie over Schoonheidssalon Lisabella in Unknown

Als je huidzorgen hebt en het moeilijk vindt om de juiste schoonheidsproducten te vinden, of als je de glans van vroeger mist en geen tijd hebt voor zelfverzorging, dan is dit je kans om een afspraak te maken. In deze salon helpen ze je om jezelf weer terug te vinden en je huid tot rust te brengen. Ze kunnen ook rode en droge huid verhelpen en fijne lijntjes laten verdwijnen. Het doel is om je te helpen zowel uiterlijk als innerlijk weer in balans te brengen door persoonlijke aandacht en hoogwaardige behandelingen. De salon wordt gerund door Lisette, die veel waarde hecht aan persoonlijke aandacht en klanttevredenheid. Ook Inge werkt met enthousiasme in de salon. Ze bieden verschillende behandelingen aan, zoals gezichtsbehandelingen, oogbehandelingen, ontharing en acnebehandelingen. Daarnaast hebben ze ook speciale behandelingen met een gezichtsmasker en natuurlijke extracten en oliën. Ze zijn gevestigd in Rossum en hebben verschillende contactgegevens voor meer informatie en het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Lisabella verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Lisabella of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Lisabella? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Lisabella het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Schoonheidssalon Lisabella reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Lisabella

Bezoekers bekeken ook