SelektHuis Hedel

SelektHuis Hedel is een Bouwbedrijf gelegen aan Buitenkamp 1 in Unknown.

Meer informatie over SelektHuis Hedel in Unknown

SelektHuis is een huizenbouwer die je helpt bij het hele proces, van een idee naar een ideaal. Ze bieden vrije keuze in het indelen van je woning en werken met vaste contractprijzen. Of je nu al een kavel hebt of nog op zoek bent, SelektHuis staat voor je klaar. Ze luisteren naar je wensen en helpen je om je ideale leven vorm te geven. Ze bouwen huizen die klaar zijn voor de toekomst, met dubbele bewoning op één adres en een fijne plek voor iedereen. Ze hebben al veel woningen gerealiseerd en je kunt deze bekijken om inspiratie op te doen. SelektHuis organiseert ook evenementen zoals Open Huizen en Inspiratiedagen. Bij SelektHuis bouwen ze jouw ideale vrijstaande huis, waarbij jouw wensen centraal staan. Ze bieden de mogelijkheid om de indeling van je woning naar eigen wens samen te stellen en ontzorgen je in het hele bouwproces. Ze combineren traditioneel bouwen met prefab onderdelen uit hun eigen productiehallen, waardoor ze snel en tegen een gunstige prijs kunnen bouwen. Met hun eigen personeel regelen ze alles, van ontwerp tot oplevering. Als grootste particuliere woningbouwer van Nederland hebben ze alle specialismen en kennis in huis.

Wil je weten wat SelektHuis Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SelektHuis Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SelektHuis Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SelektHuis Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar SelektHuis Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SelektHuis Hedel

Bezoekers bekeken ook