Silletti

Silletti is een Wijnhandel gelegen aan De Kampen, Veldweg 16 in Unknown.

Meer informatie over Silletti in Unknown

Silletti is een bekende naam in Nederland als het gaat om Italiaans eten en drinken. Ze hebben een Cash & Carry magazijn dat geopend is van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur. Als 24 december op een werkdag valt, sluiten ze om 15 uur. Op vrijdag wordt vleeswaren en kaas gesneden van 13 tot 16:30 uur en op zaterdag de hele dag. Ze hebben een breed assortiment aan pasta, vleeswaren, kazen en wijnen. Daarnaast hebben ze ook een website waar je meer informatie kunt vinden en contact op kunt nemen. Als je een horeca-ondernemer, groothandel of relevante detailhandel bent, kun je een inlogcode aanvragen om prijzen te zien en te bestellen. Bestellingen vanaf €300,00 worden franco geleverd. Het bedrijf is opgericht in 1973 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Ze bieden een ruime keuze aan Italiaanse wijnen, dranken en levensmiddelen van hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt ook een bezoek brengen aan hun Cash & Carry magazijn in Hedel.

Wil je weten wat Silletti verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Silletti of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Silletti? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Silletti het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Silletti reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Silletti

Bezoekers bekeken ook