Sint-Willibrorduskerk

Sint-Willibrorduskerk is een Katholieke kerk gelegen aan Meester la Grostraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Sint-Willibrorduskerk in Unknown

Deze week vinden er verschillende vieringen plaats in de parochie. Op donderdag 26 oktober is er een NPV bijeenkomst over het omgaan met lijden. Naast deze vieringen zijn er ook diverse activiteiten binnen de parochie, zoals jeugdactiviteiten, een gezinsviering en catechese. Daarnaast biedt de parochie ook verschillende sacramenten aan, zoals doop, eerste heilige communie, vormsel, biecht, huwelijk, ziekenzalving en uitvaart. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op de website van de parochie. Het secretariaat is gevestigd aan de Voorstraat 102 in Velddriel.

Wil je weten wat Sint-Willibrorduskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint-Willibrorduskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint-Willibrorduskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint-Willibrorduskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Sint-Willibrorduskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint-Willibrorduskerk

Bezoekers bekeken ook