TAB (Telematica Bureau)

TAB (Telematica Bureau) is een Computerservice gelegen aan Industriestraat 4 in Unknown.

Meer informatie over TAB (Telematica Bureau) in Unknown

Per 1 augustus 2022 is TAB gestopt en zijn de werkzaamheden overgenomen door Meesters ICT. TAB was een full-service ICT-bedrijf dat zowel voor bedrijven als consumenten computers en printers repareerde en onderhield. Ze hadden een eigen Technische Dienst en medewerkers die apparatuur konden installeren, repareren en configureren. Ze waren gespecialiseerd in het installeren, configureren en beheren van Microsoft Server Netwerken en hadden goede relaties met grote softwareleveranciers. Als er problemen waren met de applicatiesoftware van deze leveranciers, konden ze als aanspreekpunt fungeren. Voor meer informatie kun je terecht op de website van Meesters ICT.

Wil je weten wat TAB (Telematica Bureau) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TAB (Telematica Bureau) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TAB (Telematica Bureau)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TAB (Telematica Bureau) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar TAB (Telematica Bureau) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TAB (Telematica Bureau)

Bezoekers bekeken ook