TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair

TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair is een Bouwbedrijf gelegen aan in Unknown.

Meer informatie over TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair in Unknown

Welkom op de website van TNS Lansdaal, Tegelwerken en Sanitair! TNS Lansdaal is een modern tegelzetbedrijf dat gespecialiseerd is in het renoveren en realiseren van badkamers en toiletten. Ze verzorgen ook ander tegelwerk, zoals vloeren, zwembaden en keukens. TNS Lansdaal zorgt voor het hele project, van offerte tot afwerking, met als focus het leveren van kwaliteit en een nette afwerking. Ze kunnen ook het sanitair en de tegels verzorgen, zelfs als deze ergens anders zijn gekocht. Je kunt een afspraak maken om in de showroom in Zaltbommel te kijken en je badkamer samen te stellen in een 3D-tekening. TNS Lansdaal werkt samen met Plieger, een bekende sanitair expert met een eigen collectie van hoge kwaliteit. Plieger levert ook tegels van A-kwaliteit. Je kunt een afspraak maken met TNS Lansdaal om je wensen kenbaar te maken, waarna zij samen met Plieger de plannen zullen bespreken en een afspraak in de showroom zullen inplannen. Daar zullen ze je budget bespreken en ideeën laten zien binnen jouw budget. Vervolgens wordt er een 3D-tekening en een offerte gemaakt. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met TNS Lansdaal via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. TNS Lansdaal Tegelwerken en Sanitair

Bezoekers bekeken ook