Van Bruchem Aanneming

Van Bruchem Aanneming is een Bouwer van aanlegsteigers gelegen aan Hogesteeg 58A in Unknown.

Meer informatie over Van Bruchem Aanneming in Unknown

Van Bruchem Aanneming is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in waterbouwkundige werken, zowel nieuwbouw als renovatie. Het bedrijf heeft veel ervaring opgedaan in het vinden van oplossingen voor verschillende vraagstukken in de waterbouw en schanskorven. Ze kunnen bijvoorbeeld beschoeiingen realiseren door palen van hardhout in de grond te plaatsen, met daarachter een hardhouten schot en geotextiel. Ook kunnen ze damwanden en stuwen bouwen door verticale planken met een messing en groef systeem met elkaar te verbinden. Daarnaast kunnen ze bruggen en vlonders construeren met liggers en een dek, eventueel met een leuning. Voor schanskorven gebruiken ze gepuntlaste gaaspanelen die machinaal gevuld kunnen worden, eventueel met handmatig gestapelde zichtzijdes. Het bedrijf heeft al verschillende projecten succesvol afgerond. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Van Bruchem Aanneming.

Wil je weten wat Van Bruchem Aanneming verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Bruchem Aanneming of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Bruchem Aanneming? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Bruchem Aanneming het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Van Bruchem Aanneming reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Bruchem Aanneming

Bezoekers bekeken ook