Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het uitvoeren van waterbodemonderzoeken ten behoeve van milieu hygiënisch waterbodemonderzoek ter plaatse van onder anderen Maasdriel sectie N nummer 3557

DeMaasdrielgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het uitvoeren van waterbodemonderzoeken ten behoeve van milieu hygiënisch waterbodemonderzoek ter plaatse van onder anderen Maasdriel sectie N nummer 3557.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het uitvoeren van waterbodemonderzoeken ten behoeve van milieu hygiënisch waterbodemonderzoek ter plaatse van onder anderen Maasdriel sectie N nummer 3557 een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2023152733 Start bezwaartermijn: 03-02-2024 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/wsb/2024.

Dit artikel verscheen op deMaasdrielgids.nl op 07-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Maasdriel, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deMaasdrielgids.nl
Redactie deMaasdrielgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Maasdriel
  2. wsb-2024-1896

Gerelateerde berichten