ALDI

ALDI is een Supermarkt gelegen aan Raadhuis 5-6 in Unknown.

Meer informatie over ALDI in Unknown

ALDI is één van de grootste discount-supermarkten in Nederland met ongeveer 500 winkels. Sinds de overname van een groothandel in Tiel in 1973 staat ALDI voor aandacht voor de essentie en draait alles om de klant. Met een breed assortiment van ruim 900 producten streven zij altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ze bieden veel lokale en biologische producten en hebben regelmatig mooie aanbiedingen. Het assortiment bestaat uit producten van zowel hun eigen huismerken als A-merken, die allemaal van topkwaliteit zijn en veel betaalbaarder dan bij andere supermarkten. Ze hebben bekende merken zoals Unox, Knorr, Calvé en Coca-Cola. Bij ALDI streven ze naar een balans tussen gezonde producten, lage prijzen en duurzaamheid. Door te werken met producten van eigen bodem verminderen ze transportafstanden en CO2-uitstoot. Ook gaan ze de strijd aan tegen voedselverspilling door slim in te kopen en samen te werken met de Voedselbank. Boodschappen doen bij ALDI is dus goedkoper, verantwoord en gemakkelijk.

Wil je weten wat ALDI verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ALDI of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ALDI? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ALDI het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar ALDI reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ALDI

Bezoekers bekeken ook