Lidl

Lidl is een Supermarkt gelegen aan Gasthuisstraat 56 in Unknown.

Meer informatie over Lidl in Unknown

In de webshop zijn er verschillende aanbiedingen beschikbaar, zoals shopruiming, sinterklaascadeaus, herfstpannen, wintersportartikelen, wellness-artikelen, regenmode en verlichting. Bovendien is er extra korting beschikbaar met Lidl Plus. Daarnaast worden er folders van deze week aangeboden en worden verschillende merken uitgelicht, zoals Parkside, Silvercrest, Crivit, Livarno home, Playtive, Livergy en Esmara. Er zijn ook bestsellers beschikbaar. Men kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen, acties en recepten. De klantenservice is bereikbaar op bepaalde tijden en er zijn verschillende betalingsmogelijkheden en leveringsopties beschikbaar. Men kan ook de Lidl-app downloaden en Lidl is aanwezig op sociale media.

Wil je weten wat Lidl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lidl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lidl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lidl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Lidl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lidl

Bezoekers bekeken ook