CalcEs Spreadsheet Consultancy

CalcEs Spreadsheet Consultancy is een Softwarebedrijf gelegen aan Hurwenensestraat 3A in Unknown.

Meer informatie over CalcEs Spreadsheet Consultancy in Unknown

CalcEs Spreadsheet Consultancy biedt diensten aan om Excel optimaal te benutten en tijd en geld te besparen. Ze nemen de tijd om de werkwijze en problemen van hun klanten te begrijpen en bieden maatwerkoplossingen. CalcEs is een officiële Microsoft Partner en helpt gebruikers om Excel het werk te laten doen in plaats van andersom. Ze laten zien hoe gegevens uit spreadsheets verwerkt kunnen worden in dynamische rapportages en contracten, en hoe gegevens uit verschillende agenda's samengevoegd kunnen worden. CalcEs maakt gebruik van geautomatiseerde koppelingen om gegevensuitwisseling tussen Excel en andere systemen te vergemakkelijken. Ze laten ook zien hoe grafieken kunnen helpen bij het inzichtelijk maken van bedrijfsgegevens en het tonen van verschillende scenario's. Ernst Schuurman, de oprichter van CalcEs, wil niet alleen bedrijven helpen om slimmer te werken met spreadsheets, maar ook het kennisniveau van Excel in Nederland verhogen. Hij geeft lezingen en creëert spreadsheets die het beste van Excel benutten. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met CalcEs voor een oplossing op maat.

Wil je weten wat CalcEs Spreadsheet Consultancy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CalcEs Spreadsheet Consultancy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CalcEs Spreadsheet Consultancy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CalcEs Spreadsheet Consultancy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar CalcEs Spreadsheet Consultancy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CalcEs Spreadsheet Consultancy

Bezoekers bekeken ook