Hoefsloot Software

Hoefsloot Software is een Softwarebedrijf gelegen aan Wellsedijk 27 in Unknown.

Meer informatie over Hoefsloot Software in Unknown

Africa RiskView is een softwarepakket dat is ontwikkeld voor het Wereldvoedselprogramma van de VN. Het gebruikt satellietgegevens over regenval om de impact van ernstige droogte te kwantificeren en uitbetalingen aan deelnemende landen te activeren. In Nederland is er in de afgelopen 10 jaar steeds meer bezorgdheid over problemen met de uitdroging van wetlands. Probe2 en DEMNAT-software helpen bij het voorspellen van de invloed van veranderingen in het grondwater op natuurgebieden. AgrometShell (AMS) is gratis software voor het voorspellen van gewasopbrengsten, geïnitieerd door de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties. LEAP Ethiopia is een innovatieve tool voor vroegtijdige waarschuwing en actie die tot doel heeft de tijdige opschaling van PSNP te bevorderen in anticipatie op ernstige droogtes of overstromingen.

Wil je weten wat Hoefsloot Software verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoefsloot Software of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoefsloot Software? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoefsloot Software het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Hoefsloot Software reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoefsloot Software

Bezoekers bekeken ook