Evita Schippers

Evita Schippers is een Schoonheidssalon gelegen aan Burgemeester van Haarenstraat 23 in Unknown.

Meer informatie over Evita Schippers in Unknown

Evita Schippers is een medisch pedicure en schoonheidsspecialist die al jaren met veel liefde en plezier werkt in haar schoonheidssalon. Ze hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht, ontspanning en het behalen van optimale resultaten voor haar klanten. Op haar website vind je meer informatie over de verschillende behandelingen, producten en prijzen. Je kunt contact met haar opnemen voor vragen of het maken van een afspraak. Evita Schippers biedt onder andere behandelingen aan zoals huidanalyse, Guinot-behandelingen, Geneo+ voor huidverbetering en -verjonging, medische pedicure, wenkbrauwbehandelingen en wimperlifting. Haar klanten zijn erg tevreden over haar diensten. Je kunt contact met haar opnemen via telefoon of e-mail en haar salon is gevestigd in Kerkdriel.

Wil je weten wat Evita Schippers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Evita Schippers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Evita Schippers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Evita Schippers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Evita Schippers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Evita Schippers

Bezoekers bekeken ook