Happyou Yoga Maasdriel

Happyou Yoga Maasdriel is een Yogastudio gelegen aan Maaijenstraat 30 in Unknown.

Meer informatie over Happyou Yoga Maasdriel in Unknown

Ik geef wekelijks yogalessen in mijn yogastudio in Well. De groepen zijn klein, met maximaal 8 personen, en er zijn luxe matten, kussentjes en dekentjes aanwezig. Daarnaast bied ik ook online yogalessen aan, waarbij je vanuit je eigen ruimte kunt deelnemen via Zoom of op een zelfgekozen moment gebruik kunt maken van videolessen. Deze lessen kunnen zowel op de mat als op een stoel worden gevolgd. Ook organiseer ik yogalessen speciaal voor senioren, waarbij we samen yoga doen en genieten van een ontspannen moment en gezelligheid. Deze lessen vinden plaats op en achter de stoel en zijn voor iedereen toegankelijk. Tot slot bied ik ook individuele yogalessen aan huis aan, waarbij de oefeningen speciaal op jou als persoon worden afgestemd. Deze sessies kunnen zowel op de mat als op een stoel plaatsvinden.

Wil je weten wat Happyou Yoga Maasdriel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happyou Yoga Maasdriel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happyou Yoga Maasdriel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happyou Yoga Maasdriel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Happyou Yoga Maasdriel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happyou Yoga Maasdriel

Bezoekers bekeken ook