Yogastudio Svaha

Yogastudio Svaha is een Yogastudio gelegen aan Hondsneststraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Yogastudio Svaha in Unknown

SVAHA is een gezondheidscentrum voor Yoga & Ayurveda, opgericht in 2004. Eigenaresse Gerdie van Gerwen inspireert mensen met haar yogalessen en authentieke Ayurvedische behandelingen. Sinds 2023 is de natuurtuin Gerdie's Garden geopend, waar men kan genieten van een kopje thee en rust. Ook biedt SVAHA reizen naar India aan, waar men de cultuur, yoga en Ayurveda kan ervaren. Daarnaast is SVAHA een vertrouwd adres voor yoga en Ayurveda, onder begeleiding van Gerdie van Gerwen. De contactgegevens van SVAHA zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Yogastudio Svaha verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Yogastudio Svaha of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Yogastudio Svaha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Yogastudio Svaha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Yogastudio Svaha reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Yogastudio Svaha

Bezoekers bekeken ook