Hervormde kerk

Hervormde kerk is een Kerk gelegen aan Maasdijk 14 in Unknown.

Meer informatie over Hervormde kerk in Unknown

De Protestantse Tweestromengemeente in Rossum, Heerewaarden en Hurwenen is een geloofsgemeenschap die openstaat voor iedereen. Hier wordt het verhaal van Jezus Christus van generatie op generatie doorgegeven en levens veranderd. De gemeente komt samen in de kerken aan de Maasdijk in Rossum en aan de Hogestraat in Heerewaarden. Ze vormen een warme en gastvrije gemeenschap die samen het verlangen heeft om Jezus Christus te volgen. Samen willen ze luisteren naar Gods stem en met de kracht van Gods Geest er zijn voor elkaar en voor anderen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de secretaris van de kerkenraad. De bezoekadressen van de kerken zijn Maasdijk 14 in Rossum en Hogestraat 20 in Heerewaarden. Daarnaast is de gemeente te volgen op Facebook.

Wil je weten wat Hervormde kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Hervormde kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde kerk

Bezoekers bekeken ook