Protestantse Kerk

Protestantse Kerk is een Kerk gelegen aan Teisterbandstraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Protestantse Kerk in Unknown

Onze gemeente behoort tot de Protestantse Kerk Nederland en kenmerkt zich als een gemeente met een liturgisch profiel waarin viering centraal staat. Vieren, leren, dienen en delen zijn in deze volgorde nadrukkelijk met elkaar verbonden. In onze kerkgemeenschap is iedereen welkom en we dragen graag een steentje bij aan de samenleving van Kerkdriel. Als gemeente willen we een open gemeenschap zijn, open naar God en open naar de ander. Samen leren en zoeken we naar wat we geloven voor ons hier en nu betekent. Dit doen we in de wekelijkse kerkdienst waar we samenkomen voor de ontmoeting met God en met elkaar. Niet alleen op zondag zijn we kerk, ook op doordeweekse dagen willen we elkaar ontmoeten en proberen we vorm te geven aan het christelijk geloof in ons dagelijks leven. De gemeente is een 'kerk met aanbod' waarin de predikant beschikbaar is voor al haar leden. U bent van harte welkom om op zondag onze diensten bij te wonen en op de website vindt u meer informatie over wanneer wij samenkomen en over onze overige activiteiten. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt.

Wil je weten wat Protestantse Kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Protestantse Kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Kerk

Bezoekers bekeken ook