Huisartsen Hedel

Huisartsen Hedel is een Huisarts gelegen aan Molendijk 3a in Unknown.

Meer informatie over Huisartsen Hedel in Unknown

Huisartsen Hedel heet iedereen welkom op hun website en kondigt aan dat de praktijk in 2022 is verhuisd naar een nieuwe locatie. Op de website kunnen patiënten praktijkinformatie vinden, zoals informatie over het spreekuur, de medewerkers en de werkwijze van de praktijk. Daarnaast kunnen patiënten zich aanmelden voor de online omgeving van mijngezondheid.net, waar ze toegang hebben tot hun medisch dossier, e-consulten kunnen sturen en online afspraken kunnen maken. De praktijk houdt patiënten op de hoogte van nieuwsberichten en staat open voor tips en adviezen. Afspraken kunnen worden gemaakt tussen 8.00 en 10.00 uur via de assistente, telefonisch of via een e-consult. Op dit moment is de praktijk gesloten voor nieuwe inschrijvingen, maar er zijn uitzonderingen voor nieuwe inwoners van Hedel en gezinsuitbreiding of hereniging. De praktijk kan geen patiënten overnemen van huisartsen in Ammerzoden vanwege het huisartsentekort.

Wil je weten wat Huisartsen Hedel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsen Hedel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsen Hedel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsen Hedel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Huisartsen Hedel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsen Hedel

Bezoekers bekeken ook