Huisartsenpraktijk Blaauwhof

Huisartsenpraktijk Blaauwhof is een Huisarts gelegen aan Leijensteinstraat 2 in Unknown.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Blaauwhof in Unknown

Huisartsenpraktijk Blaauwhof in Kerkdriel heeft aangekondigd dat er geen inloopspreekuur meer is. Patiënten moeten nu een afspraak maken bij de assistente tussen 08:00 en 10:00 uur of online via de patiëntomgeving. De praktijk bestaat al sinds 1978 en wordt nu gerund door de derde generatie huisartsen, waaronder een vrouwelijke collega huisarts, doktersassistenten en praktijkondersteuners. De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum "het Witte Huis", waar ook andere medische voorzieningen zoals een apotheek, fysiotherapiepraktijk, bloedafname dienst, logopedie, pedicure, mensendieck therapie en verloskundige praktijk aanwezig zijn. Er is verder geen nieuws vermeld op de website van de praktijk.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Blaauwhof verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Blaauwhof of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Blaauwhof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Blaauwhof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Blaauwhof reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Blaauwhof

Bezoekers bekeken ook