Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory

Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory is een Kinderopvang gelegen aan Ipperakkeren 11a in Unknown.

Meer informatie over Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory in Unknown

Het kindercentrum VillaDriel is op zoek naar een pedagogisch medewerker om het team van leidsters uit te breiden. Ze geven aan de voorkeur te geven aan iemand met een VVE-certificaat en F3. Verder bieden ze een peuterarrangement met Voor en vroegschoolse educatie (VVE) voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar oud. De openingstijden variëren per locatie, maar er zijn zowel ochtend- als middagprogramma's beschikbaar. Het kinderdagverblijf is op de eerste verdieping gehuisvest en heeft verschillende ruimtes voor activiteiten zoals spelen, knutselen en slapen. Voor de buitenschoolse opvang (BSO) is er veel speelruimte zowel binnen als buiten. Ze stimuleren creativiteit, samen spelen en buiten zijn en bieden geen playstation of televisie aan. Tijdens schoolvakanties bieden ze hele dagen opvang en organiseren ze verschillende activiteiten en uitstapjes voor de kinderen. Ze bieden ook transport van de opvang naar evenementen zoals muziekles of sportclub.

Wil je weten wat Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kindercentrum VillaDriel; Talent Factory

Bezoekers bekeken ook