Kinderdagverblijf De Toverfluit

Kinderdagverblijf De Toverfluit is een Kinderopvang gelegen aan Akkerseweg 11B in Unknown.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Toverfluit in Unknown

Kinderdagverblijf De Toverfluit biedt persoonlijke aandacht aan ieder kind en erkent de unieke talenten en mogelijkheden van elk kind. Ze hebben 4 groepen dagopvang voor verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast bieden ze buitenschoolse opvang aan op BS de Pollenhof. Ze zijn gecertificeerd met het VE programma van Uk en Puk, wat staat voor voorschoolse educatie. Dit programma is gericht op taal, rekenen en sociale vaardigheden en zorgt voor een goede start in het basisonderwijs. De medewerkers worden opgeleid om dit programma op de juiste manier aan te bieden. Het kinderdagverblijf zorgt voor voldoende ontwikkelingsmaterialen en stimuleert elk kind om zich in zijn eigen tempo te ontwikkelen.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Toverfluit verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Toverfluit of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Toverfluit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Toverfluit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kinderdagverblijf De Toverfluit reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf De Toverfluit

Bezoekers bekeken ook