Landwinkel de Overscharen

Landwinkel de Overscharen is een Winkel gelegen aan Overscharenweg 3 in Unknown.

Meer informatie over Landwinkel de Overscharen in Unknown

Joris en Bianca van Herwaarden runnen samen met hun zonen Thom en Harm een fruitteeltbedrijf aan De Overscharen in Rossum. Naast hun Landwinkel, waar ze diverse soorten fruit verkopen, hebben ze ook een buiten terras, maken ze ijs, verkopen ze cadeaus, kerstpakketten en delicatessenboxen, en hebben ze een schenkerij en een land-café waar streekproducten te vinden zijn. Ze telen appels, peren, kersen en aardbeien van verschillende rassen. Het verse fruit is ook te bestellen in fruitmanden in diverse prijsklassen. Daarnaast verkopen ze ook vlees en bonbons van Chocolaterie Albert. De Landwinkel is momenteel ingericht voor zelfbediening, maar boodschappen kunnen ook nog steeds besteld en afgehaald worden. Landwinkel is een samenwerking van boeren die passie hebben voor regionale kwaliteitsproducten en bijdragen aan een korte en transparante keten.

Wil je weten wat Landwinkel de Overscharen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landwinkel de Overscharen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landwinkel de Overscharen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landwinkel de Overscharen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Landwinkel de Overscharen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landwinkel de Overscharen

Bezoekers bekeken ook