Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel

Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel is een Fysiotherapeut gelegen aan Leijensteinstraat 4 in Unknown.

Meer informatie over Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel in Unknown

De praktijk voor Kinderfysiotherapie, Ergotherapie en Haptotherapie Zaltbommel kondigt aan dat het parkeren in Zaltbommel is veranderd en dat er nu minder verwarrende regels zijn. Het parkeren bij de Waal bij het Bunkerschip (achterste parkeerplaats) is weer gratis, terwijl de eerste parkeerplaats betaald parkeren blijft. In de stad is er nog steeds 60 minuten gratis parkeren bij de blauwe lijn. Daarnaast kondigen ze aan dat ze gaan uitbreiden en vanaf oktober zullen er twee therapeuten werkzaam zijn in het Witte Huis in Kerkdriel. Hierdoor kunnen ze nog meer kinderen helpen bij hun hulpvragen. Ze zijn ook aangesloten bij Fysiowaard en hebben een locatie in Zaltbommel en Kerkdriel. Daarnaast is er ook een Praktijk voor Haptotherapie gevestigd op hetzelfde adres. Ten slotte wordt vermeld dat uw kind altijd verzekerd is.

Wil je weten wat Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Praktijk voor Haptonomie & Kinderfysiotherapie Kerkdriel

Bezoekers bekeken ook