Van den Berg Mensendieck

Van den Berg Mensendieck is een Fysiotherapeut gelegen aan H.W, Hendrik Walterus van Heelstraat 24 in Unknown.

Meer informatie over Van den Berg Mensendieck in Unknown

Mensendieck Hurwenen is een praktijk waar een gedreven en enthousiast team zich inzet om mensen te helpen van hun klachten af te komen. Ze bieden begeleidingstrajecten aan die zich richten op de eerste 1000 dagen, omdat ze weten hoe belangrijk deze periode is. Daarnaast verzorgen ze een moeder kind zwangerschapscursus in hun praktijk in Hurwenen en bieden ze slaap oefentherapie aan voor baby's. Mensen met diverse klachten, zoals spierspanningshoofdpijn, nek-schouder-, rug- of herniaklachten, kunnen terecht in deze praktijk. Als je een afspraak wilt maken of meer informatie wilt, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Van den Berg Mensendieck verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van den Berg Mensendieck of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van den Berg Mensendieck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van den Berg Mensendieck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Van den Berg Mensendieck reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van den Berg Mensendieck

Bezoekers bekeken ook