Slagerij Gijs Sars

Slagerij Gijs Sars is een Slagerij gelegen aan Monseigneur Zwijsenplein 26 in Unknown.

Meer informatie over Slagerij Gijs Sars in Unknown

Welkom bij Slagerij Sars, een historische slagerij die al sinds 1896 bestaat. Het begon allemaal in 1894 toen Henricus Princée het huis en de slagerij bouwde. In 1922 trouwde zijn dochter Henriëtte met Gijsbertus Sars en samen begonnen ze Slagerij Sars. Na de overname door zoon Lies in 1944 heeft de slagerij zich ontwikkeld tot wat het nu is. Sinds 1984 is Gijs Sars de eigenaar van de slagerij, samen met zijn vrouw Marleen. Met meer dan 39 jaar ervaring is Slagerij Gijs Sars een begrip in de regio. Ze onderscheiden zich door hun zelfslachtende praktijken en bieden kwalitatief vlees aan uit hun eigen worstmakerij. Ze zijn trots dat ze nog steeds deel uitmaken van de ongeveer 100 zelfslachtende slagers in Nederland. Naast hun assortiment verse producten kunt u bij hen ook terecht voor eigengemaakte worsten en vleeswaren. Slagerij Sars is bekroond voor hun ambachtelijke producten en levert ook aan lokale winkels en horecagelegenheden. De openingstijden zijn op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 17:30 uur, op zaterdag van 7:30 tot 15:00 uur. Op dinsdag zijn ze gesloten. U kunt contact met hen opnemen via telefoonnummer 0418 - 631256 of via e-mail info@slagerijsars.nl.

Wil je weten wat Slagerij Gijs Sars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Gijs Sars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Gijs Sars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Gijs Sars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Slagerij Gijs Sars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Gijs Sars

Bezoekers bekeken ook