Traiteurslager Aarts

Traiteurslager Aarts is een Slagerij gelegen aan De Haar 34 in Unknown.

Meer informatie over Traiteurslager Aarts in Unknown

Traiteurslager Aarts is dé winkel vol lekkers waar je het lekkerste vlees, heerlijke specialiteiten, vers gemaakte maaltijden, BBQ-benodigdheden en lekkernijen kunt vinden. Ze hebben wekelijkse aanbiedingen en zijn gespecialiseerd in barbecueën. Daarnaast bieden ze warme en koude buffetten, kant-en-klare maaltijden, gourmet-, fondue- en steengrillmogelijkheden, partypannen, salades en soepen. Ze hebben ook een vleesspecial en diverse lekkernijen om te variëren. De winkel biedt ook speciale maaltijden van de week aan die kant-en-klaar zijn. Als je inspiratie nodig hebt voor het avondeten, kun je je inschrijven voor hun nieuwsbrief waarin je elke twee weken recepten, tips en acties ontvangt. Bij Traiteurslager Aarts zijn de allergenen van al hun producten bekend en kun je hierover informatie vragen in de winkel.

Wil je weten wat Traiteurslager Aarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Traiteurslager Aarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Traiteurslager Aarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Traiteurslager Aarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Traiteurslager Aarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Traiteurslager Aarts

Bezoekers bekeken ook