Sportvereniging Heerewaarden

Sportvereniging Heerewaarden is een Sportclub gelegen aan Bukestraat 1 in Unknown.

Meer informatie over Sportvereniging Heerewaarden in Unknown

Het georganiseerde voetbal in Heerewaarden begon op Steenfabriek de Hogewaard in de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw. Daar speelden arbeiders voetbalwedstrijden tegen concurrerende fabrieken. In 1930 werd er een voetbalvereniging opgericht onder de naam Voorwaarts, waar ook spelers van de steenfabriek zich bij aansloten. Door gebrek aan spelers ging de club na enkele jaren echter alweer ter ziele. In 1940 werd er een tweede poging gedaan, maar door de dreiging van de oorlog werd de vereniging in 1942 opgeheven. Na de oorlog werd de club opnieuw opgericht onder de naam Heerewaarden en promoveerde na drie jaar naar de 1e klasse. Er werden succesvolle jaren beleefd, maar de laatste jaren zijn er helaas geen grote successen meer behaald. De vereniging heeft zich echter ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van de Heerewaardense samenleving. De grootste bedreiging voor de vereniging is een mogelijke fusie die door de gemeente wordt opgedrongen.

Wil je weten wat Sportvereniging Heerewaarden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportvereniging Heerewaarden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportvereniging Heerewaarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Heerewaarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Sportvereniging Heerewaarden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportvereniging Heerewaarden

Bezoekers bekeken ook