Tennis- en Padelvereniging Maasdriel

Tennis- en Padelvereniging Maasdriel is een Sportclub gelegen aan Ipperakkeren 6 in Unknown.

Meer informatie over Tennis- en Padelvereniging Maasdriel in Unknown

De tennis- en padelvereniging Maasdriel heeft verschillende evenementen georganiseerd, zoals de Spooktocht Kerkdriel, het Halloween tennis- en padelevent en de Clubkampioenschappen. Ook hebben ze de Koningsspelen gevierd en een Glow in the Dark event gehouden. Er zijn foto's van de evenementen op de website te vinden. De vereniging is opgericht in 1969 en organiseert het hele jaar door activiteiten voor alle leeftijden. Leden kunnen gebruik maken van de buitenbanen en zich inschrijven voor lessen en competities. Als je geïnteresseerd bent, kun je lid worden en een kijkje nemen tijdens een van de toernooien.

Wil je weten wat Tennis- en Padelvereniging Maasdriel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tennis- en Padelvereniging Maasdriel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tennis- en Padelvereniging Maasdriel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tennis- en Padelvereniging Maasdriel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Tennis- en Padelvereniging Maasdriel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tennis- en Padelvereniging Maasdriel

Bezoekers bekeken ook