Atelier Maak Werk

Atelier Maak Werk is een Winkel gelegen aan Hogestraat 42 in Unknown.

Meer informatie over Atelier Maak Werk in Unknown

In de oude bakkerswinkel in Heerewaarden vind je Ateliermaakwerk, waar ze allerlei items verkopen om je interieur op te fleuren, zoals abstracte schilderijen, objecten, brocante en zelf ontworpen meubels. Daarnaast wordt er in de werkplaats meubels gemaakt, opgeknapt en gerepareerd. Het uitgangspunt van de creaties zijn vaak oude materialen en gebruiksvoorwerpen. De winkel is geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en is ook op afspraak te bezichtigen.

Wil je weten wat Atelier Maak Werk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier Maak Werk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier Maak Werk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier Maak Werk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Atelier Maak Werk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier Maak Werk

Bezoekers bekeken ook