Van Diesen

Van Diesen is een Winkel gelegen aan Bulkseweg 16 in Unknown.

Meer informatie over Van Diesen in Unknown

Van Diesen Zonwering is al meer dan 25 jaar een betrouwbare leverancier van zonwering en rolluikproducten. Ze hebben een ruime en overzichtelijke showroom waar je terecht kunt voor deskundig advies en inspiratie. Naast een breed scala aan zonwering- en rolluikproducten, zoals screens, uitvalschermen en parasols, bieden ze ook diverse soorten binnenzonwering en horren aan. Daarnaast kunnen ze je adviseren over garage- en bedrijfsdeuren en het beveiligen van je pand met rolhekken. Ook hebben ze terrasoverkappingen om het buitenseizoen te verlengen. Na aankoop komen ze de producten vakkundig bij je installeren. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail voor een afspraak, offerte of meer informatie. De openingstijden van de showroom zijn maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur, op dinsdag zijn ze gesloten en op zaterdag alleen op afspraak geopend.

Wil je weten wat Van Diesen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Diesen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Diesen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Diesen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Van Diesen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Diesen

Bezoekers bekeken ook