De Groot Interieur

De Groot Interieur is een Winkel gelegen aan Achterstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over De Groot Interieur in Unknown

De Groot Interieur is een eenmansbedrijf opgericht door Tom de Groot in 1996. Hij biedt maatwerk interieurontwerpen aan, waarbij alles op maat wordt gemaakt. De focus ligt op kwaliteit en duurzaamheid, waarbij er gebruik wordt gemaakt van hoogwaardige materialen. Voor kleinere of grotere interieuraanpassingen kan men bij De Groot Interieur terecht, zoals het vervangen van een aanrechtblad of keukendeurtjes, het renoveren van een badkamer, het leggen van een vloer of het maken van een plafond of lambrizering. Tom de Groot heeft ruim 35 jaar ervaring in het vak en kan u voorzien van een goed advies. Een afspraak maken is noodzakelijk en na het gesprek ontvangt men een vrijblijvende offerte. De contactgegevens van De Groot Interieur zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Groot Interieur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Groot Interieur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Groot Interieur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Groot Interieur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar De Groot Interieur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Groot Interieur

Bezoekers bekeken ook