B.R. van Pelt, tandarts

B.R. van Pelt, tandarts is een Tandarts gelegen aan Torenlaan 17 in Unknown.

Meer informatie over B.R. van Pelt, tandarts in Unknown

De tandartspraktijk in Rossum blijft open, zelfs tijdens een lockdown. Het is onverstandig om mondzorg uit te stellen voor mensen die geen Covid-klachten hebben. De praktijk is volledig uitgerust om mondzorg te verlenen aan patiënten zonder symptomen, zelfs tijdens een 'harde lockdown'. Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen. Als u Covid-klachten heeft, wordt uw bezoek aan de praktijk uitgesteld totdat deze klachten verdwenen zijn. Als het tijd is voor uw periodieke controle, als u kiespijn heeft of advies nodig heeft over uw mondgezondheid, kunt u direct telefonisch contact opnemen voor overleg. Bij pijn is het het beste om 's ochtends vroeg te bellen, zodat u mogelijk dezelfde dag nog geholpen kunt worden. Bij een bezoek aan de tandartspraktijk hoeft u niet te wachten in de wachtkamer en kunt u direct naar de behandelkamer gaan. Daar kunt u uw jas ophangen en uw spullen achterlaten. Vervolgens wast u uw handen en neemt u plaats in de behandelstoel zonder iets aan te raken. Na de behandeling wast u opnieuw uw handen, zet u een schoon mondkapje op en verlaat u de praktijk. Tijdens kantooruren kunt u bellen voor het maken of wijzigen van een afspraak, en buiten kantooruren kunt u bellen voor spoedhulp.

Wil je weten wat B.R. van Pelt, tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van B.R. van Pelt, tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij B.R. van Pelt, tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je B.R. van Pelt, tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar B.R. van Pelt, tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. B.R. van Pelt, tandarts

Bezoekers bekeken ook