Tandartsenpraktijk Rossum B.V.

Tandartsenpraktijk Rossum B.V. is een Tandarts gelegen aan Torenlaan 17 in Unknown.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Rossum B.V. in Unknown

De tandartspraktijk in Rossum blijft open, zelfs tijdens een lockdown. Het uitstellen van mondzorg aan mensen zonder Covid-klachten wordt als onverstandig beschouwd. De mondzorg in Nederland is volledig uitgerust om elke vorm van mondzorg te bieden aan patiënten zonder Covid-klachten, zelfs tijdens een 'harde lockdown'. Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen. Als u Covid-klachten heeft, wordt uw bezoek aan de praktijk uitgesteld totdat de klachten verdwenen zijn. Voor periodieke controles, kiespijn of advies over uw mondgezondheid kunt u direct telefonisch contact opnemen. Een bezoek aan de tandartspraktijk verloopt tegenwoordig anders. U hoeft niet te wachten in de wachtkamer en kunt direct naar de behandelkamer gaan. Na de behandeling wast u uw handen, zet u een schoon mondkapje op en verlaat u de praktijk. Voor het maken of wijzigen van een afspraak kunt u tijdens kantooruren bellen naar 0418 662111 en buiten kantooruren kunt u bellen voor spoedhulp naar 020 3034500.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Rossum B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Rossum B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Rossum B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Rossum B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Rossum B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Rossum B.V.

Bezoekers bekeken ook