Biologische Tandarts

Biologische Tandarts is een Tandarts gelegen aan Neptunushof 1 in Unknown.

Meer informatie over Biologische Tandarts in Unknown

Welkom bij de Biologische Tandarts, de tandartsenpraktijk voor holistische tandheelkunde. Ze zien het gebit als onderdeel van de totale mens en onderzoeken de wisselwerking tussen tanden, kiezen en organen. Ze maken gebruik van mondonderzoek, röntgenfoto's en bio-energetische testen om de relatie tussen tanden/kiezen en lichamelijke klachten vast te stellen. Ze kijken ook naar de invloed van tandheelkundige materialen op het immuunsysteem. Na het in kaart brengen van alles, wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Ze hebben een gepassioneerd team en er zijn positieve ervaringen van cliënten te lezen. De contactgegevens van de praktijk zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Biologische Tandarts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Biologische Tandarts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Biologische Tandarts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Biologische Tandarts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Biologische Tandarts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Biologische Tandarts

Bezoekers bekeken ook