Fysiotherapie Uniek

Fysiotherapie Uniek is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Van Milstraat 1a in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie Uniek in Unknown

Fysiotherapie Uniek is een fysiotherapiepraktijk met vestigingen in Aalst, Ammerzoden en Zuilichem. Ze bieden verschillende specialisaties op het gebied van bewegingstherapieën en werken nauw samen met andere specialisten. De focus ligt niet alleen op het verhelpen van pijn, maar ook op het verbeteren van functies en het voorkomen van nieuwe klachten. De praktijk is 6 dagen per week geopend en heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Patiënten zijn erg tevreden over de kundigheid en betrokkenheid van de fysiotherapeut. Fysiotherapie Uniek heeft ook een directe oefenruimte bij de praktijken en biedt diverse behandelingen aan, zoals COPD&Astma, valpreventie, sportblessures en revalidatie na operatie. Je kunt telefonisch een afspraak maken of gebruik maken van het gratis inloopspreekuur.

Wil je weten wat Fysiotherapie Uniek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie Uniek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie Uniek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie Uniek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Fysiotherapie Uniek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie Uniek

Bezoekers bekeken ook