Fysiotherapie de Rouw

Fysiotherapie de Rouw is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Uithovensestraat 30A in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapie de Rouw in Unknown

Fysiotherapie de Rouw is een praktijk in Hedel met 6 collega's die gespecialiseerd zijn in oedeemtherapie, oncologie, echografie, revalidatie, Parkinson en het aanmeten van steunkousen. Ze streven ernaar om elke patiënt adequaat te helpen en maken gebruik van de nieuwste onderzoeksmethodes, zoals echografie. De praktijk is 6 dagen per week en 4 avonden per week bereikbaar en garandeert dat patiënten binnen 24-48 uur terecht kunnen. De openingstijden zijn van maandag tot en met donderdag van 7.30 tot 21.00 uur, op vrijdag van 7.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Fysiotherapie de Rouw hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens en neemt maatregelen om deze te beschermen. Daarnaast kunnen mensen lege inktcartridges en kapotte mobieltjes inleveren, die vervolgens naar Stichting Aap worden gestuurd.

Wil je weten wat Fysiotherapie de Rouw verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapie de Rouw of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapie de Rouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapie de Rouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Fysiotherapie de Rouw reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapie de Rouw

Bezoekers bekeken ook