Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps

Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Geelrijs 19 in Unknown.

Meer informatie over Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps in Unknown

Fysiotherapiepraktijk Kemps in Ammerzoden biedt behandelingen voor verschillende klachten, waaronder sportblessures en onbegrepen klachten. De praktijk is gevestigd vlak bij Den Bosch en wordt gerund door een fysiotherapeut en osteopaat met jarenlange ervaring. Het doel van de praktijk is om verder te kijken dan alleen de klachten en op zoek te gaan naar de oorzaak. Behandelingen kunnen zowel in de praktijk als aan huis plaatsvinden, maar voor thuisbehandeling is een verwijskaart nodig. Fysiotherapiepraktijk Kemps biedt verschillende behandelingen aan, waaronder algemene fysiotherapie, orthopedische therapie, fysiotherapie bij sportblessures en taping. De vergoedingen voor behandelingen verschillen per leeftijdscategorie en worden vergoed vanuit de basisverzekering of aanvullende verzekering. De praktijk is gevestigd aan Geelrijs 19 in Ammerzoden en is bereikbaar via telefoonnummer 073-5992720 of email hjkemps@wolmail.nl. Openingstijden zijn op maandag, woensdag en vrijdag van 07:30-18:30, op dinsdag van 07:30-17:00, op donderdag van 07:30-14:30, en overige tijden zijn mogelijk in overleg.

Wil je weten wat Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysiotherapiepraktijk H J W M Kemps

Bezoekers bekeken ook