Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden

Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Voorstraat 17 in Unknown.

Meer informatie over Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden in Unknown

Fysio Van der Steen in Ammerzoden is gespecialiseerd in verschillende vormen van therapie voor mensen met nek- en rugklachten en gespannen spieren. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door verkeerde houdingen op het werk, blessures door sport of verkeerde bewegingen tijdens dagelijkse bezigheden. Het team van Van der Steen Fysiotherapie bestaat uit specialisten op het gebied van (sport)revalidatie en is uitmuntend opgeleid. Marco van der Steen, eigenaar van de praktijk, heeft jarenlange ervaring in de voetbalwereld en heeft onder andere gewerkt bij een professionele voetbalclub in Japan en China. Naast het behandelen van langdurige blessures van Chinese voetbalspelers, komen ook aankomende talenten en topsporters naar de praktijk van Van der Steen Fysiotherapie. Het team is dagelijks bezig met het optimaliseren van behandelingen en prestaties. Patiënten zijn zeer tevreden over de service en behandelingen van de fysiotherapeuten, met name Claudia wordt genoemd als een geweldige fysiotherapeute die het onmogelijke mogelijk maakt met haar massage.

Wil je weten wat Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Marco van der Steen - Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marco van der Steen – Fysiotherapie I Reha I Training | Ammerzoden

Bezoekers bekeken ook