Hair-Do

Hair-Do is een Kapper gelegen aan Hogesteeg 68 in Unknown.

Meer informatie over Hair-Do in Unknown

Hair-do is een kapsalon met ervaren kapsters die klaarstaan voor zowel dames, heren als kinderen. Ze gebruiken professionele producten van Biolage van Matrix voor elk haartype. Als je last hebt van overbehandeld en beschadigd haar, bieden ze de oplossing met de Keratindose Shampoo van Matrix Biolage. Hair-do bestaat al sinds 1992 en is gespecialiseerd in natuurlijke ontkrulling, kleuren en omvorming van het kapsel. Op hun Facebook-pagina tonen ze voor en na foto's van klanten, waaronder een klant met een mooie nieuwe herfstkleur. De nieuwe herfstkleuren zijn nu beschikbaar bij Hair-do.

Wil je weten wat Hair-Do verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair-Do of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair-Do? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair-Do het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Hair-Do reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair-Do

Bezoekers bekeken ook