Kapsalon Annemieke

Kapsalon Annemieke is een Kapper gelegen aan Marshallweg 28 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Annemieke in Unknown

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van haarkleuring, styling, krullen knippen, haarverlenging en bruidskapsels. Daarnaast bieden we ook gezichtsbehandelingen, wimpers, wenkbrauwen, make-up en nagels aan in onze schoonheidssalon. Eigenaresse Annemieke van Drunen heeft als visie dat elke klant zich welkom en relaxed moet voelen in haar salons. De wensen van de klant staan voorop en er wordt geluisterd en meegedacht om de klant te helpen met persoonlijke aandacht en kwaliteit, en dat alles voor een eerlijke prijs. Momenteel werkt Annemieke als educator bij de merken L'ANZA en KIS.

Wil je weten wat Kapsalon Annemieke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Annemieke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Annemieke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Annemieke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kapsalon Annemieke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Annemieke

Bezoekers bekeken ook