Beauty X Eline kapper Den Bosch

Beauty X Eline kapper Den Bosch is een Kapper gelegen aan Prins Bernhardstraat 31 in Unknown.

Meer informatie over Beauty X Eline kapper Den Bosch in Unknown

Bij Beauty X Eline kun je terecht voor knippen en kleuren van dames, heren en kinderen aan huis. Ze gebruiken de nieuwste technieken voor moderne kapsels. Daarnaast bieden ze ook bruidskapsels en visagie aan, zowel aan huis als op trouwlocaties. Skinboosters zijn ook beschikbaar om de huid te herstellen en te vernieuwen. Beauty X Eline is gespecialiseerd in kleurbehandelingen en heeft veel ervaring op het gebied van kleuren, highlights en balayage. Ze geven persoonlijk advies op maat, rekening houdend met de kleur van de huid, ogen en wensen van de klant. Beauty X Eline is de kapper in de omgeving Den Bosch en Roosendaal en biedt ook ambulante diensten aan, waarbij ze bij de klant thuis komen knippen. Ze hebben ruime openingstijden en werken op afspraak. Ze zijn trots op hun tevreden klanten en hebben jarenlange ervaring in kleurbehandelingen en haartechnieken.

Wil je weten wat Beauty X Eline kapper Den Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beauty X Eline kapper Den Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beauty X Eline kapper Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beauty X Eline kapper Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Beauty X Eline kapper Den Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beauty X Eline kapper Den Bosch

Bezoekers bekeken ook