Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch

Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch is een Kapper gelegen aan Marshallweg 28 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch in Unknown

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van haarkleuring, styling, krullen knippen, haarverlenging en bruidskapsels. Daarnaast bieden we ook gezichtsbehandelingen, wimper- en wenkbrauwbehandelingen, make-up en nagels aan in onze schoonheidssalon. Eigenaresse Annemieke van Drunen heeft als visie dat elke klant zich welkom en relaxed moet voelen in haar salons. De wensen van de klant staan centraal en er wordt met persoonlijke aandacht en kwaliteit geholpen, en dat alles voor een eerlijke prijs. Op dit moment werkt Annemieke ook als educator voor de merken L'ANZA en KIS.

Wil je weten wat Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Annemieke / Wellness Parken Den Bosch

Bezoekers bekeken ook