Richenna's Hair &Nails

Richenna's Hair &Nails is een Kapper gelegen aan Haarstraat 3 in Unknown.

Meer informatie over Richenna's Hair &Nails in Unknown

Richenna's Hair & Nails is een salon die op 1 september 2014 haar deuren opende. Eigenaresse Richenna Damen heeft al sinds 2010 ervaring in het kappersvak en heeft veel geleerd van vakmensen. Ze heeft haar kappersopleiding gevolgd bij hoeplman kappers in Den Bosch en heeft daar veel kennis opgedaan. Het was altijd haar droom om zelfstandig ondernemer te worden in het kappersvak, net zoals haar ouders. In haar salon werkt ze met het merk GOLDWELL en heeft ze verschillende cursussen gevolgd. Naast het knippen en kleuren van haar, heeft ze zich ook gespecialiseerd in het zetten van acryl nagels en Shellac. Ze geniet ervan als mensen met een goed gevoel de salon verlaten. Haar salon is geopend op afspraak op verschillende dagen en tijden en ze hoopt je snel te zien.

Wil je weten wat Richenna's Hair &Nails verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Richenna's Hair &Nails of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Richenna's Hair &Nails? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Richenna's Hair &Nails het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Richenna's Hair &Nails reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Richenna’s Hair &Nails

Bezoekers bekeken ook