Kapsalon Extreme

Kapsalon Extreme is een Kapper gelegen aan Raadhuis 8 in Unknown.

Meer informatie over Kapsalon Extreme in Unknown

Bij deze kapsalon werken ze graag op afspraak, zodat ze voldoende tijd voor je kunnen inplannen. Ze vragen je vriendelijk om telefonisch contact op te nemen voor het maken en/of annuleren van afspraken. De kapsalon is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, op woensdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 14:00 uur. Ze verwelkomen iedereen in hun salon, ongeacht geslacht of leeftijd, en werken alleen met topmerken voor een goede kwaliteit. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste trends en technieken door het volgen van cursussen en shows. Bel voor een afspraak of loop eens binnen voor advies. De prijzen variëren, afhankelijk van de leeftijd, van €22,45 tot €29,90 voor knipbehandelingen.

Wil je weten wat Kapsalon Extreme verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Extreme of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Extreme? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Extreme het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Maasdriel. Opzoek naar Kapsalon Extreme reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Extreme

Bezoekers bekeken ook